Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schadeherstel

Heeft u autoschade? Bij Autobedrijf Pompstra begrijpen we dat u autoschade het liefst zo snel mogelijk en zo vakkundig mogelijk hersteld wilt hebben. Daarvoor kunt u terecht bij ons autoschade herstel bedrijf.

AUTOHERSTEL IN GOEDE HANDEN

Van vakkundig autoherstel tot afwikkeling met de autoverzekering; bij Autobedrijf Pompstra bent u aan het juiste adres voor schadeherstel. Onze vakkundige automonteurs bekijken de schade en geven een indicatie van het herstelproces. Ze kijken naar de te verwachten kosten, de duur van de reparatie en wat Pompstra kan betekenen in de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.
Auto lamp

VAN COMPLEX SCHADEHERSTEL TOT KLEINE REPARATIES

U kunt bij Autobedrijf Pompstra terecht voor schadeherstel van grote autoschade, maar ook voor de reparatie van kleine autoschade.

KLEINE SCHADE AUTO HERSTELLEN

Ook voor kleine cosmetische schades kunt u bij Autobedrijf Pompstra terecht. Hierbij kan het gaan om parkeerdeukjes, krassen en andere kleine beschadigingen. In sommige gevallen kan het zijn dat het voordeliger is om de schade zelf te laten repareren zonder tussenkomst van de verzekeraar. Hierover informeren wij u graag!

RUITREPARATIE

Ook met ruitschade kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen reparatie of vervanging van uw autoruit en vertellen u vooraf wat uw verzekerd bedrag is en wat u zelf moet betalen.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN: BETAALBAAR!

Bij uitdeuken zonder spuiten komt geen likje verf aan te pas. Het is niet nodig om te plamuren en nieuwe onderdelen te monteren. Dit betekent dat u kunt besparen op veel repartiekosten. Dit maakt uitduiken zonder spuiten een erg toegankelijke manier van schadeherstel.

AFSPRAAK IN DE WERKPLAATS

Maak direct een afspraak voor schadeherstel via onze online boekingsmodule!

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Deuken, pitjes en butsen kunnen een behoorlijke ergernis zijn, hoe klein ook. Een klein deukje zit er zo in. Vooral vervelend als de auto kostbaar is of nog maar net gekocht! Een nieuwe auto wilt u natuurlijk zo lang mogelijk nieuw en mooi houden. Klein schadeherstel, zoals parkeerdeuken of hagelschade zijn dan natuurlijk alles behalve wenselijk.

UITDEUKEN VAN BINNENUIT

Uitdeuken zonder spuiten is dé manier van schadeherstel om kleine deuken zonder schade aan de autolak te repareren. Uitdeuken gebeurt van binnenuit. Dit gebeurt als volgt: eventuele deurpanelen of andere binnenbekleding wordt verwijderd en de deuk wordt met een speciaal strijklicht opgespoord. Daarna wordt de deuk naar buiten ‘gemasseerd’ of geduwd door middel van speciaal gereedschap. Als de deuk weer glad aanvoelt en het weer één geheel is met de rest van het onderdeel, is de schade weer hersteld. U ziet er niets meer van!