Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

GARAGE IN LEEK: DE FRANSE AUTO SPECIALIST

Op zoek naar een betrouwbare garage in Leek? Een onafhankelijk familiebedrijf waar u terecht kunt voor de aankoop, onderhoud en reparatie van uw Renault, Peugeot of Citroën? Welkom bij Pompstra, de Franse auto specialist voor de regio.

PASSIE VOOR CITROËN, PEUGEOT EN RENAULT

Onze autospecialisten doen hun werk met passie. Behalve onderhoud en reparatie leveren wij apk-keuringen, aircoservice, accuservice en een grote of kleine beurt. Bovendien heeft u altijd ruime keuze uit minimaal 25 jong gebruikte auto’s: occasions van de merken Renault, Peugeot, Citroën en meer.

AUTOBEDRIJF IN LEEK SINDS 1985

Auto Oosterhof, nu Autobedrijf Pompstra, werd in 1985 opgericht door Hein Oosterhof. Vanaf dag 1 waren wij Citroën-dealer voor Leek en wijde omgeving. Dertig jaar na de oprichting, in 2015, nam de huidige eigenaar Edwin Pompstra de zaak over. Per 1 juli 2018 heten wij Autobedrijf Pompstra. Een nieuwe naam, maar uiteraard nog steeds met de voor u vertrouwde gezichten en dezelfde service. 

Pand van Autobedrijf Pompstra in Leek

GARAGE IN LEEK: DE 4 VAN POMPSTRA

Persoonlijk en dichtbij

Aangenaam, wij zijn Linda en Edwin Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra. Onze garage in Leek is al meer dan dertig jaar een begrip in het Westerkwartier en omgeving. Wij bouwen graag langdurige klantrelaties op. Dat betekent dat wij onze klanten graag kennen, zodat wij flexibel kunnen inspelen op hun persoonlijke wensen. U bent welkom in onze showroom, er staat altijd een kopje koffie of thee klaar.

Betrouwbaar

We doen wat we beloven: hét fundament van ons familiebedrijf. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8,9. Bovendien profiteert u van de zekerheden van ons Euro Repar label: 2 jaar garantie op onze werkzaamheden, onderdelen en gratis 24/7 Europese Pechhulp. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en NAP.

Vakkundig

De kennis van onze monteurs, passionele merkspecialisten, houden we up-to-date door middel van technische opleidingen vanuit Euro Repar. Zo kunt u ook met uw elektrische en hybride Citroën, Peugeot en Renault terecht bij onze garage in Leek. Uiteraard met behoud van fabrieksgarantie!

Altijd de beste deal

Als familiebedrijf staat uw belang voorop. Wij geven altijd een objectief advies dat past bij uw persoonlijke situatie en budget. Zowel bij de aankoop van een occasion als bij onderhoud. Wij gaan voor langdurige relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. En dankzij onze centrale inkoopkracht onder het label Euro Repar profiteert u van een scherpe prijs op onderhoud & reparatie.

Medewerkers
0
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +

WAAROM KIEZEN VOOR AUTOBEDRIJF POMPSTRA?

GERENOMMEERD EN ERVAREN

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een begrip als Citroën-dealer, Franse auto specialist en erkende garage in Leek en het Westerkwartier.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Betrouwbaarheid is het fundament van onze garage in Leek. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.

REPARATIES IN OVERLEG

Na diagnose maken wij een prijsopgave. Onze werkplaatsreceptionist stemt die met u af. Wij voeren reparaties pas uit na uw goedkeuring.

APK KEURING

APK is altijd gratis bij een onderhoudsbeurt. Voor het uitvoeren van APK keuringen hebben wij maar liefst 4 APK Keurmeesters in dienst.

Eigenaren van Autobedrijf Pompstra in Leek

EEN ONDERNEMENDE REGIONALE FRANSE AUTO SPECIALIST

“Goed op de klant passen, dat is ons motto. Wij weten hoe belangrijk een auto is voor het dagelijks werk en leven van onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten mobiel te houden.”

Edwin Pompstra

Relatiebeheerder en eigenaar