Search
Close this search box.

Occasion kopen

OCCASION KOPEN IN LEEK: CITROËN, PEUGEOT, RENAULT EN OPEL

Autobedrijf Pompstra is specialist in Franse automerken. U vindt bij ons altijd een ruim aanbod occasions van de merken Citroën, Peugeot, Renault en Opel. De jonge occasions die wij aanbieden zijn altijd onderhouden volgens de specificaties van de fabrikanten.

Wilt u bij ons een occasion kopen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:
Pand van Autobedrijf Pompstra in Leek

OCCASION KOPEN: FULL SERVICE PAKKET

De prijs die vermeld staat bij de auto, is de wegrijprijs! Daar komen geen extra kosten meer overheen. Wilt u toch extra zekerheid & service? Dan hebben wij speciaal daarvoor het full-servicepakket.

Inhoud full-service pakket:

Full-service pakketprijs: Gratis

GRATIS 1 JAAR 24/7 EUROPESE PECHHULP

Koopt u bij ons een occasion of laat u een grote beurt bij ons uitvoeren? Dan profiteert u een jaar lang van diverse klantvoordelen met onze uniek EuroRepar servicepas!

U profiteert 12 maanden lang van de volgende voordelen:

CITROËN OCCASION

Het Franse automerk Citroën bestaat al sinds 1919 en heeft sindsdien meer dan 300 modellen op de markt gebracht. Het bedrijf is opgericht door André Citroën. Sinds 1976 is het merk onderdeel van PSA Peugeot Citroën.

Bent u op zoek naar een Citroën occasion? Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar Citroën dealer en specialist in Citroën onderhoud.

AUTOLEASE EN FINANCIERING

Wilt u (een deel van) uw occasion financieren? Autobedrijf Pompstra biedt u hiervoor de mogelijkheid. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie en wensen. Op basis daarvan maken we een voorstel op maat voor de financiering van uw occasion.

OPEL OCCASIONS

Het van oorsprong Duitse automerk Opel, is opgericht in 1862. Tegenwoordig is Opel een van de grootste autofabrikanten in Europa. De personenauto’s en lichte bedrijfswagens worden dan meer 50 landen verkocht.

Bent u op zoek naar een Opel occasion? Autobedrijf Pompstra is specialist in de verkoop en het onderhoud van Opel.

RENAULT OCCASION

Het Franse automerk Renault is al sinds 1898 bezig met het ontwikkelen van auto’s. Onderhand heeft Renault al zo’n 4% aandeel aan de wereldwijde autoverkopen.

Bent u op zoek naar een Renault occasion? Autobedrijf Pompstra is specialist in de verkoop en het onderhoud van Renault.

PEUGEOT OCCASION

De geschiedenis van het Franse automerk Peugeot gaat terug naar 1810. 117 jaar na de start van de productie, heeft Peugeot al meer dan 50 miljoen auto’s geassembleerd.

Bent u op zoek naar een Peugeot occasion? Autobedrijf Pompstra is specialist in de verkoop en het onderhoud van Peugeot.