Search
Close this search box.

Auto onderhoud & service

AUTO ONDERHOUD: EURO REPAR CAR SERVICE

De werkplaats van ons Euro Repar garagebedrijf is uitgerust met alle uitlees-, test- en diagnoseapparatuur om officiële Citroën garantiewerkzaamheden en updates te kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij een allround werkplaats voor auto onderhoud, service, APK en reparatie van alle merken en types personenauto’s en bedrijfswagens.

Onze monteurs zijn kundig en ervaren. Dankzij continue bijscholing zijn zij altijd bekend met de nieuwste technieken en voldoen zij aan de norm van de fabrikant en kunnen wij nog steeds de officiële Citroën garantiewerkzaamheden en updates uitvoeren. Deze doen wij in samenwerking met Citroen Dijkstra in Groningen.

Wij werken met originele onderdelen en met een uitgebreid voordelig Euro Repar onderdelen assortiment. Euro Repar geeft zowel 2 jaar garantie op deze onderdelen als op het uurloon.

Apk-keuring

Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze vier erkende apk-keurmeesters. U betaalt € 44,95 all-in. De apk-keuring is gratis.

Updates van uw navigatiesysteem

Het is verstandig om uw navigatiesysteem regelmatig te updaten. Bij Citroëns vanaf 06-2015 krijgt u bij elke onderhoudsbeurt een gratis update van uw navigatie.

Klaar terwijl u wacht

Soms kunnen wij een kleine reparatie heel snel voor u uitvoeren. Is een reparatie klaar terwijl u wacht? Neem dan gerust even plaats in onze aangename wachtruimte. Uiteraard staat er altijd een kopje koffie voor u klaar.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw auto onderhoud of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Op pad met een schone auto

Als de monteurs klaar zijn met reparatie of onderhoud, wassen en stofzuigen zij uw auto helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat u met een schone auto op pad kunt.

ONS WERKGEBIED

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.
Pand van Autobedrijf Pompstra in Leek
Eigenaren van Autobedrijf Pompstra in Leek

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet, Edwin en Linda Pompstra
4.9/5

KLANTTEVREDENHEIDSCIJFER 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.