Zoek
Sluit dit zoekvak.

24/7 Mobiliteitsservice Europa

GRATIS 24/7 MOBILITEITSSERVICE EUROPA

Koopt u bij ons een auto, dan profiteert u een jaar lang van diverse klantvoordelen met onze unieke Euro Repar servicepas. In combinatie met een kleine of grote beurt betaalt u € 34,99
U profiteert hiermee 12 maanden van onderstaande voordelen:

  • Gratis APK
  • Gratis vloeistoffen bijvullen
    24/7 Mobiliteitsservice (Europa, Nederland en woonplaats)
  • Ook voor de caravan en de aanhanger!
  • Gratis zomer / wintercontrole
  • Gratis bandencontrole
  • Bij aanschaf auto gratis
  • € 34,99 bij grote en kleine beurt
Eigenaren van Autobedrijf Pompstra in Leek
“Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bel ons gerust op 0594-517866.”

APK-KEURING

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring, 4-gas meting en EOBD inclusief. U betaalt alleen de afmeldkosten (10 euro)
INCLUSIEF

VLOEISTOFFEN TUSSENTIJDS BIJVULLEN!

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service geniet u het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1,5 liter per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke onderhoudsbeurt.
INCLUSIEF

1 JAAR 24/7 MOBILITEITSSERVICE IN UW EIGEN WOONPLAATS, NEDERLAND ÉN EUROPA!

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Euro Repar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. Deze pechhulp service wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.
INCLUSIEF

OOK VOOR CARAVAN ÉN AANHANGER!

Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Euro Repar Car Service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor uw auto maar ook voor uw caravan én aanhanger. Dus ook tijdens uw vakantie zorgt Euro Repar Car Service voor snelle en goede hulp, mocht u onverhoopt pech krijgen.
INCLUSIEF

ZOMER- EN WINTERCONTROLE

Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle kunt u weer zorgeloos op weg. Bijvoorbeeld op zomervakantie of wintersport.
INCLUSIEF

GRATIS BANDENCONTROLE

Met de Service Pas worden uw banden gecontroleerd op de bandenspanning en het bandenprofiel. De profieldiepte van uw banden moet volgens de wet minimaal 1.6mm zijn. Bij een lager bandenprofiel wordt uw remweg langer. De bandenspanning is ook van belang voor uw remweg en uw verbruik. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw banden laat controleren.
INCLUSIEF