Search
Close this search box.

Citroën Private Lease Groningen

Rijd in de nieuwste Citroën met de private lease mogelijkheden van Autobedrijf Pompstra in Leek. Wij bieden verschillende financieringsmogelijkheden waaronder Citroën Private Lease. Speciaal voor Citroën auto’s hebben we PSA private lease.

PRIVATE LEASE VAN CITROËN

Met de Citroën Private Lease mogelijkheid kunt u een auto rijden tegen een vast bedrag in de maand. Het is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling hoeft te doen, geen spaargeld kwijt bent en kunt rijden in een nieuwe auto.

In het vaste maandbedrag zijn o.a. de allriskverzekering, wegenbelasting en onderhoud en reparatie opgenomen. Naast het maandelijkse bedrag betaalt u alleen nog voor de brandstof, wasstraat en eventuele boetes.

Citroën Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. De volgende zaken zijn verwerkt in het leasebedrag:

VOORDELEN VAN CITROËN PRIVATE LEASE

Auto lamp

UIT VOORRAAD OF ZELF SAMENSTELLEN

Met Citroën Private Lease heeft u de keuze uit een voorraadmodel of uit het zelf samenstellen van de auto. Kiest u voor een voorraadmodel dan staat deze kant-en-klaar bij de dealer. Deze auto kunt u vaak op korte termijn al rijden. U kunt ook kiezen voor het zelf samenstellen van de auto. Van de interieuropties tot de velgen is de auto volledig naar wens samen te stellen. Kiest u voor deze optie, dan duurt het wel langer voordat de auto klaar is.

ONDERHOUD BIJ DE DEALER

Met Citroën Private Lease verzekert u zichzelf ervan dat er altijd gedegen onderhoud wordt uitgevoerd bij de dealer. U bent vrij om te kiezen naar welke Citroën dealer u uw auto brengt, zolang het een (erkende) Citroën dealer is. Autobedrijf Pompstra is een erkende Citroën dealer waar u niet alleen uw private leasecontract kunt afsluiten, maar ook onderhoud en reparaties kunt laten uitvoeren.

Meer weten over Citroën Private Lease? Kom langs of neem contact op!