Search
Close this search box.

Autolease & Autofinanciering

ALTIJD EEN OPLOSSING OP MAAT IN AUTOLEASE OF AUTOFINANCIERING

Kiest u voor autolease of auto financiering? Geld lenen voor uw auto? U kunt bij ons terecht voor een financiering op maat. Elke financieringsbehoefte is persoonlijk, wij bieden altijd een oplossing met zeer gunstige voorwaarden die past bij uw situatie, persoonlijk of zakelijk.

PARTICULIERE AUTOLEASE & AUTOFINANCIERING

PARTICULIEREN LEASEN MET PRIVATE LEASE

Heldere afspraken, geen aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Dat is PSA Private Lease. U rijdt onbezorgd voor een vast, voordelig bedrag per maand. U sluit een contract af voor een vastgestelde looptijd en het verwachte aantal kilometers per jaar. U wordt geen eigenaar van de auto, zodat het risico op restwaardeverlies geheel bij ons ligt.

UW MAANDBEDRAG VOOR PRIVATE LEASE IS INCLUSIEF:
U betaalt dus alleen uw brandstofkosten.
Citroën Betaalplan is uw autofinanciering op maat.

U rijdt zorgeloos en voordelig, zonder grote eenmalige investering. Met deze lening voor uw auto koopt u uw auto op afbetaling. Dankzij het vooraf vastgestelde rentepercentage en vaste aflossingstermijnen voor de hele looptijd weet u van tevoren exact waar u aan toe bent. Na de laatste betaling is de auto uw eigendom. Kies voor het Citroën Betaalplan voor uw nieuwe Citroën of voor een van onze jonge occasions.

U kunt ook kiezen voor het Citroën Betaalplan met restantbetaling. Bij deze autolening betaalt u niet het hele bedrag af. Het openstaande restantbedrag aan het eind kunt u dan in één keer betalen om eigenaar te worden van de auto. U kunt ook kiezen voor inruil. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn, omdat de inruilwaarde voor een schadevrije en goed onderhouden auto meestal groter is dan de restantbetaling.

ZAKELIJK LEASEN: DIVERSE OPLOSSINGEN

ZAKELIJK BEDRIJFSAUTO’S LEASEN

Uw wagenpark moet zijn afgestemd op uw vervoersbehoefte. Als flexibele partner in zakelijke lease bieden wij diverse oplossingen in operational lease en financial lease. In samenwerking met PSA Finance, de leasemaatschappij van Citroën, bieden wij maatwerk in professionele, scherp geprijsde leaseproducten. Denk hierbij ook aan shortlease en brandstofmanagement.

VOORDELEN VAN ZAKELIJK LEASEN

FINANCIAL LEASE

U leaset de auto voor een vooraf vastgestelde periode. Na afloop van deze periode is de auto van u. Bij aanvang van de lease wordt u gelijk economisch eigenaar, dus de auto staat op de bedrijfsbalans. Rente en afschrijving zijn fiscaal aftrekbaar en betaalde btw kunt u terugvorderen. U rijdt zonder investering, uw auto of wagenpark gaat dus niet ten kosten van uw financiële ruimte.

OPERATIONAL LEASE

Bij operational lease regelen wij de financiële en praktische afhandeling van uw auto of wagenpark volledig. De auto blijft ons eigendom en staat niet op uw balans. Kiest u voor netto operational lease, dan neemt u onderhoud, reparaties en verzekering voor eigen rekening. Met full service operational lease kiest u voor een compleet pakket waarmee wij u volledig ontzorgen.