Search
Close this search box.

CITROËN DISTRIBUTIERIEM

Aangenaam, wij zijn Edwin en Linda Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra: uw Citroën specialist uit Leek.

Onze ervaren monteurs weten álles over uw Citroën en dus ook over de distributieriem van uw Citroën. Lees hieronder waarom, wanneer en hoeveel het kost om een distributieriem te vervangen.

KOSTEN VERVANGEN CITROËN DISTRIBUTIERIEM

Omdat er veel verschillende Citroën motoren en uitvoeringen zijn (diesel en benzine) krijgt u altijd een persoonlijk voorstel met een vaste prijs vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!
Of bel 0594-517866

WANNEER DISTRIBUTIERIEM CITROËN VERVANGEN

Ons advies is om de distributieriem van uw Citroën te vervangen wanneer uw auto 10 jaar oud is of bij een kilometerstand van 120.000 km. Twijfelt u? Neem dan direct contact met ons op.

WAAROM TIJDIG DISTRIBUTIERIEM CITROËN VERVANGEN

De distributieriem zorgt ervoor dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor verbonden zijn. Dit onderdeel beweegt continu en slijt daardoor snel! Als hij breekt, kan er grote motorische schade ontstaan. Daarom is het belangrijk om de distributieriem op tijd te vervangen. Daarmee voorkomt u onnodige en dure reparaties.
Citroën distributieriem

VERTROUWDE NAAM

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

GRATIS 24/7 EUROPESE PECHHULP

Het vervangen van de distributieriem is al duur genoeg! Daarom krijgt u van ons een cadeau: u profiteert namelijk 1 jaar lang van 24/7 Europese Pechhulp, inclusief woonplaatsdekking en dekking voor de caravan en de aanhanger. Lees hier meer.

GRATIS VERVANGEND VERVOER + HAAL- EN BRENGSERVICE

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

2 JAAR EURO REPAR GARANTIE

Zekerheid? Jazeker bij Peugeot specialist Pompstra. Wij zijn officieel Euro Repar dealer. Bij vervanging van de distributieriem profiteert u van 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en onderdelen!

ONS WERKGEBIED

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.
Pand van Autobedrijf Pompstra in Leek
Eigenaren van Autobedrijf Pompstra in Leek

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet, Edwin en Linda Pompstra
4.9/5

KLANTTEVREDENHEIDSCIJFER 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.