De Franse auto specialist voor Leek en omgeving

Autobedrijf Pompstra, voorheen Auto Oosterhof, is al meer dan dertig jaar een begrip in Leek, het Westerkwartier en omgeving als Citroën-dealer, garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

Sinds 1985

Auto Oosterhof, nu Autobedrijf Pompstra, werd in 1985 opgericht door Hein Oosterhof. Vanaf dag 1 waren wij Citroën-dealer voor Leek en wijde omgeving. Dertig jaar na de oprichting, in 2015, nam de huidige eigenaar Edwin Pompstra de zaak over. Per 1 juli 2018 heten wij Autobedrijf Pompstra. Een nieuwe naam maar uiteraard nog steeds met de voor u vertrouwde gezichten en dezelfde service.

Prettig geholpen

Bij Autobedrijf Pompstra wordt u prettig geholpen. Wij bouwen graag langdurige klantrelaties op. Dat betekent dat wij onze klanten graag kennen, zodat wij flexibel kunnen inspelen op hun persoonlijke wensen. U bent welkom in onze showroom, er staat altijd een kopje koffie of thee klaar.

De Franse auto specialist

Autobedrijf Pompstra is De Franse Auto Specialist voor deze regio. U kunt bij ons terecht voor nieuwe Citroëns, Peugeots en Renaults. Daarnaast bieden wij altijd een mooi aantal jonge gebruikte occasions tot en met 3 jaar met maar liefst 24 maanden garantie. Op gebruikte auto’s van 4 en 5 jaar geven wij 12 maanden garantie en op occasions vanaf 6 jaar krijgt u van ons 6 maanden garantie.

Euro Repar Garagebedrijf en werkplaats

Daarnaast zijn wij een allround garagebedrijf met werkplaats voor service, APK, onderhoud en reparatie van alle merken en types auto’s. Wij beschikken over alle uitlees, diagnose-  en testapparatuur en onze monteurs blijven hun opleidingen volgen om deze reparaties te kunnen uitvoeren naar de norm en eisen van de fabrikant.

Tevens kunnen wij nog steeds de officiële Citroën garantiewerkzaamheden en updates uit voeren. Deze doen wij in samenwerking met Citroen Dijkstra in Groningen. Wij hebben een uitgebreid magazijn met vele gangbare onderdelen op voorraad.  Euro Repar Car Service biedt een voordelig onderdelen assortiment waar zowel 2 jaar garantie op de onderdelen als op de arbeid wordt gegeven. Deze onderdelen zijn gekeurd volgens de norm en eisen van de Citroenfabrikant.

Meer over onze werkplaats

EEN ONDERNEMENDE REGIONALE FRANSE AUTO SPECIALIST

“Goed op de klant passen, dat is ons motto. Wij weten hoe belangrijk een auto is voor het dagelijks werk en leven van onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten mobiel te houden.”

Edwin Pompstra

Relatiebeheerder en eigenaar
0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring

WAAROM KIEZEN VOOR AUTOBEDRIJF POMPSTRA

GERENOMMEERD EN ERVAREN

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een begrip als Citroën-dealer en erkend reparateur in Leek en het Westerkwartier.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Betrouwbaarheid is het fundament onder ons autobedrijf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.

REPARATIES IN OVERLEG

Na diagnose maken wij een prijsopgave. Onze werkplaatsreceptionist stemt die met u af. Wij voeren reparaties pas uit na uw goedkeuring.

APK KEURING

APK is altijd gratis bij een onderhoudsbeurt. Voor het uitvoeren van APK keuringen hebben wij maar liefst 4 APK Keurmeesters in dienst.

IMPRESSIE FOTO'S