Opel Distributieriem

Aangenaam, wij zijn Edwin en Linda Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra: uw Opel specialist uit Leek. Wist u dat sinds 2017 het merk Opel valt onder de PSA-familie, de moeder van onder andere Peugeot?

Sindsdien weten na training en ervaring onze monteurs álles over uw Peugeot en dus ook over de distributieriem van uw Opel. Lees hieronder waarom, wanneer en hoeveel het kost om een distributieriem te vervangen.

Kosten vervangen Opel Distributieriem

Omdat er veel verschillende Opel motoren en uitvoeringen zijn (diesel en benzine) krijgt u altijd een persoonlijk voorstel met een vaste prijs vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Of bel 0594-517866

Wanneer distributieriem Peugeot vervangen

Ons advies is om de distributieriem van uw Opel te vervangen wanneer uw auto tussen de 6 en 8 jaar oud is of bij een kilometerstand tussen de 60.000 en 120.000 km. In het onderhoudsboekje van uw auto vindt u de exacte gegevens. Twijfelt u? Neem dan direct contact met ons op.

Waarom tijdig distributieriem Peugeot vervangen

De distributieriem zorgt ervoor dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor verbonden zijn. Dit onderdeel beweegt continu en slijt daardoor snel! Als hij breekt, kan er grote motorische schade ontstaan. Daarom is het belangrijk om de distributieriem op tijd te vervangen. Daarmee voorkomt u onnodige en dure reparaties.

schadeherstel
Autobedrijf Pompstra is uw Opel specialist

Vertrouwde naam

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

Klanttevredenheidscijfer 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit. Bekijk hier alle Google reviews. 

2 jaar Euro Repar garantie

Zekerheid? Jazeker bij Opel specialist Pompstra. Wij zijn officieel Euro Repar dealer. Bij vervanging van de distributieriem profiteert u van 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en onderdelen. Maak daarnaast gerust gebruik van gratis vervangend vervoer en 24/7 Europese Pechhulp.

Gratis 24/7 Europese Pechhulp

Het vervangen van de distributieriem is al duur genoeg! Daarom krijgt u van ons een cadeau: u profiteert namelijk 1 jaar lang van 24/7 Europese Pechhulp, inclusief woonplaatsdekking en dekking voor de caravan en de aanhanger. Lees hier meer.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanaf 2017 behoort Opel ook tot het franse moederconcern PSA. Onze monteurs weten sindsdien met training en ervaring alles van uw Opel.

Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet,

Edwin en Linda Pompstra

Of bel 0594-517866