Peugeot Onderhoud

Peugeot onderhoud? Aangenaam, wij zijn Edwin en Linda Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra: uw Peugeot specialist. Naast brede kennis en ervaring weten onze monteurs alles over de nieuwste technieken. Bovendien houden wij u als klant op de hoogte wanneer het tijd is voor service, onderhoud en / of APK van uw Peugeot.

Peugeot onderhoud bij de specialist

Wij spreken vooraf een prijs met u af. Constateren wij tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Maak indien gewenst gebruik van gratis vervangend vervoer. Bovendien profiteert u bij onderhoud altijd van gratis 24/7 Europese Pechhulp. Tot slot profiteert u van de zekerheid van het Euro Repar label: 2 jaar garantie op zowel onderdelen als op het uurloon.

Team werkplaats van Autobedrijf Pompstra Leek
schadeherstel
Autobedrijf Pompstra is uw Peugeot specialist

Prijs Peugeot onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt Peugeot 108 € 149
Onderhoudsbeurt Peugeot 206 Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Peugeot 308 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Peugeot 2008 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Peugeot 3008 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Peugeot 5008 Vanaf € 199

Apk keuring

Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze erkende apk-keurmeesters. U betaalt € 44,95 all-in. De apk-keuring is gratis bij een Peugeot onderhoudsbeurt.

Vertrouwde naam

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

Klanttevredenheidscijfer 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Euro Repar garantie

Zekerheid? Jazeker bij Peugeot specialist Pompstra. Wij zijn officieel Euro Repar dealer. U profiteert van garantie op onze werkzaamheden en onderdelen!

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.

Edwin Pompstra, Autobedrijf Pompstra

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet,

Edwin en Linda Pompstra

Of bel 0594-517866