Opel Onderhoud

Opel onderhoud? Aangenaam, wij zijn Edwin en Linda Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra: uw Opel specialist. Naast brede kennis en ervaring weten onze monteurs alles over de nieuwste technieken. Bovendien houden wij u als klant op de hoogte wanneer het tijd is voor service, onderhoud en / of APK van uw Opel.

Opel onderhoud bij de specialist

Wij spreken vooraf een prijs met u af. Constateren wij tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Maak indien gewenst gebruik van gratis vervangend vervoer. Bovendien profiteert u bij onderhoud altijd van gratis 24/7 Europese Pechhulp.

De zekerheid van Euro Repar

Sinds 2017 valt het merk Opel onder PSA, de moedermaatschappij van andere automerken zoals Peugeot en Citroën. Autobedrijf Pompstra is aangesloten bij Euro Repar, het zekerheidslabel voor merken die onder PSA vallen. U profiteert hiermee van 2 jaar garantie op zowel onderdelen als op het uurloon.

Team werkplaats van Autobedrijf Pompstra Leek
schadeherstel
Opel onderhoud & reparatie

Prijs Opel onderhoudsbeurt

Model Prijs excl. filters
Onderhoudsbeurt Opel Corsa € 149
Onderhoudsbeurt Opel Astra (Sports Tourer) Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Opel Mokka Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Opel Grandland X Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Opel Zafira Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Opel Insigna (Sports Tourer) Vanaf € 199

Apk keuring

Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze erkende apk-keurmeesters. U betaalt € 44,95 all-in. De apk-keuring is gratis bij een Opel onderhoudsbeurt.

Vertrouwde naam

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jong gebruikte auto’s.

Klanttevredenheidscijfer 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Euro Repar garantie

Zekerheid? Jazeker bij Opel specialist Pompstra. Wij zijn officieel Euro Repar dealer. U profiteert van 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en onderdelen!

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanaf 2017 behoort Opel ook tot het franse moederconcern PSA. Onze monteurs weten sindsdien met training en ervaring alles van uw Opel.

Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.

Edwin Pompstra, Autobedrijf Pompstra

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet,

Edwin en Linda Pompstra

Of bel 0594-517866