Citroën Onderhoud

Onderhoud aan uw Citroën? Aangenaam, wij zijn Edwin en Linda Pompstra, eigenaren van Autobedrijf Pompstra: uw Citroën specialist. Naast brede kennis en ervaring weten onze monteurs alles over de nieuwste technieken. Bovendien houden wij u als klant op de hoogte wanneer het tijd is voor service, onderhoud en / of APK van uw Citroën.

Citroën Specialist Pompstra staat voor duidelijkheid

Wij spreken vooraf een prijs met u af. Constateren wij tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Maak indien gewenst gebruik van gratis vervangend vervoer. Bovendien profiteert u bij onderhoud altijd van gratis 24/7 Europese Pechhulp. Tot slot profiteert u van de zekerheid van het Euro Repar label: 2 jaar garantie op zowel onderdelen als op het uurloon.

Team werkplaats van Autobedrijf Pompstra Leek
Autobedrijf Pompstra is uw Citroën specialist

Prijs Citroën onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt Citroën C1 € 149
Onderhoudsbeurt Citroën C3 Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Citroën DS 3 Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Picasso Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Cactus Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën DS 4 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C5 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën DS 5 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën Xsara Picasso Vanaf € 199

Apk keuring

Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze erkende apk-keurmeesters. U betaalt € 44,95 all-in. De apk-keuring is gratis bij een Citroën onderhoudsbeurt.

Vertrouwde naam

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

Klanttevredenheidscijfer 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Euro Repar garantie

Zekerheid? Jazeker bij Citroën specialist Pompstra. Wij zijn officieel Euro Repar dealer. U profiteert van garantie op onze werkzaamheden en onderdelen!

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.

Edwin Pompstra, Autobedrijf Pompstra

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet,

Edwin en Linda Pompstra

Of bel 0594-517866