De Citroën specialist voor onderhoud, service en apk

Heeft uw Citroën onderhoud nodig? Autobedrijf Pompstra in Leek is uw Citroën specialist. Naast dat onze monteurs brede kennis hebben van en ervaring met Citroën, werken ze ook met de nieuwste technieken voor het onderhoud van uw auto. Bovendien houden wij u als klant op de hoogte wanneer het tijd voor service, onderhoud en/of apk van uw Citroën.

Citroën Specialist Pompstra staat voor duidelijkheid

We spreken van tevoren een prijs met u af. Constateren we tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt dat er noodzakelijke reparaties uitgevoerd moeten worden, dan bespreken we dat met u en krijgt u een transparante prijsopgave. Pas als u akkoord geeft, voeren wij de reparatie uit.

Team werkplaats van Autobedrijf Pompstra Leek
schadeherstel
Autobedrijf Pompstra is uw Citroën specialist

Citroën kosten onderhoud

Onderhoudsbeurt Citroën C1 € 149
Onderhoudsbeurt Citroën C3 Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Citroën DS 3 Vanaf € 169
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Picasso Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C4 Cactus Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën DS 4 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën C5 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën DS 5 Vanaf € 199
Onderhoudsbeurt Citroën Xsara Picasso Vanaf € 199

Citroën apk-keuring

Is uw Citroën toe aan de jaarlijkse apk-keuring? Breng uw auto dan langs bij Autobedrijf Pompstra in Leek. Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze erkende apk-keurmeesters. De kosten voor een Citroën apk-keuring zijn €44,95 all-in.

Combineert u een onderhoudsbeurt met een apk-keuring, dan is de apk gratis.

Citroën specialist: al jaren een vertrouwde naam

Autobedrijf Pompstra is al meer dan dertig jaar een vertrouwde naam in de regio. Leek, het Westerkwartier en omgeving. Autobedrijf Pompstra was voorheen bekend als Auto Oosterhof en een begrip op het gebied van Citroën onderhoud. Als garagebedrijf voor onderhoud, reparatie & APK en hét adres voor jonge gebruikte auto’s.

Klanttevredenheidscijfer 8,9

Onze klanten waarderen ons met een 8,9. Bij Pompstra geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren werkzaamheden nooit zonder uw toestemming uit.

Gratis vervangend vervoer en haal- en brengservice

Als Citroën specialist voeren wij graag het onderhoud uit aan uw Citroën. U kunt gratis gebruikmaken van vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt of reparatie. Komt het halen en brengen van de auto voor u niet uit? Geen probleem! Voor onze klanten in Leek en omgeving, hebben wij de haal- en brengservice waar u gratis gebruik van kunt maken.

Eurorepar Car Service

 Zekerheid? Jazeker, bij Citroën specialist Pompstra. Wij zijn officieel Eurorepar Car Service garage. U profiteert hiermee van garantie op onze werkzaamheden en onderdelen!

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.

Edwin Pompstra, Autobedrijf Pompstra

“Mogen wij u binnenkort begroeten? U bent van harte welkom!”

Met vriendelijke groet,

Edwin en Linda Pompstra

Of bel 0594-517866