Auto onderhoud: Euro Repar Car Service

De werkplaats van ons Euro Repar garagebedrijf is uitgerust met alle uitlees-, test- en diagnoseapparatuur om officiële Citroën garantiewerkzaamheden en updates te kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij een allround werkplaats voor auto onderhoud, service, APK en reparatie van alle merken en types personenauto’s en bedrijfswagens.

Onze monteurs zijn kundig en ervaren. Dankzij continue bijscholing zijn zij altijd bekend met de nieuwste technieken en voldoen zij aan de norm van de fabrikant en kunnen wij nog steeds de officiële Citroën garantiewerkzaamheden en updates uitvoeren. Deze doen wij in samenwerking met Citroen Dijkstra in Groningen.

Wij werken met originele onderdelen en met een uitgebreid voordelig Euro Repar onderdelen assortiment. Euro Repar geeft zowel 2 jaar garantie op deze onderdelen als op het uurloon.

Team werkplaats van Autobedrijf Pompstra Leek

Euro Repar Onderhoudspakketten

Kies voor de zekerheid van het beste onderhoud voor uw auto met Euro Repar Onderhoudspakketten. U kiest dan voor financiële zekerheid met vaste adviesprijzen voor onderhoud. En is uw auto ouder dan 5 jaar? Dan hebt u keuze tussen de originele of Euro Repar onderdelen, geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Citroën.

Basisonderhoudsbeurt C1/108/Twingo € 149
Basisonderhoudsbeurt C3/208/Clio Vanaf: € 169
Basisonderhoudsbeurt overige modellen Vanaf: € 199

Apk-keuring

Apk-keuringen worden uitgevoerd door onze vier erkende apk-keurmeesters. U betaalt € 44,95 all-in. De apk-keuring is gratis bij een van bovenstaande auto onderhoudsbeurten.

Klaar terwijl u wacht

Soms kunnen wij een kleine reparatie heel snel voor u uitvoeren. Is een reparatie klaar terwijl u wacht? Neem dan gerust even plaats in onze aangename wachtruimte. Uiteraard staat er altijd een kopje koffie voor u klaar.

Op pad met een schone auto

Als de monteurs klaar zijn met reparatie of onderhoud, wassen en stofzuigen zij uw auto helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat u met een schone auto op pad kunt.

Updates van uw navigatiesysteem

Het is verstandig om uw navigatiesysteem regelmatig te updaten. Bij Citroëns vanaf 06-2015 krijgt u bij elke onderhoudsbeurt een gratis update van uw navigatie.

Gratis vervangend vervoer + haal- en brengservice

Als extra service bieden wij gratis vervangend vervoer bij uw auto onderhoud of reparatie van uw auto. En is het brengen en halen van uw auto voor u een probleem? Geen probleem. Elke klant in Leek en omgeving kan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

Ons werkgebied

Autobedrijf Pompstra is dé Franse Auto Specialist en Euro Repar Car Service garagebedrijf voor het Westerkwartier en omgeving. Vanuit onze vestigingsplaats Leek bedienen wij klanten in onder meer Leek, Tolbert, Kornhorn, Boerakker, Grijpskerk, Grootegast, Niekerk, Oldekerk, Zuidhorn, Aduard, Hoogkerk, Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Marum en Opende.